Автокрісло чи підставка? Тільки одна відповідь правильна! Перевірте на ВІДЕО, чому народна назва – підпупник, НІКОЛИ не забезпечить безпеку вашої дитини.

Підпупники, безумовно, одна з тем, про які ми говоримо найбільше. Чому? Тому що ми теж часто бачимо їх в автомобілях замість автокрісла для дітей старшого віку … На жаль, буває, що в них їздять навіть 2-річні! Незалежно від того, скільки років дитині, вона повинна їздити в автокріслі, яке індивідуально підібрано до її фігури та автомобіля, а також має хороші оцінки в краш-тестах. Всього вищезгаданого БРАКУЄ підставці. Через прогалини в польському законодавстві вона вважається рівноцінним замінником для звичайного автокрісла. В очах багатьох водіїв (оскільки це дозволено поліцією) – це безпечно. На жаль, така підставка без захисту боків і голови не загарантує Вашій дитині безпеки. Так, це вбереже ваш гаманець від штрафу, але НЕ життя і здоров’я вашої дитини.

Діти на підставках часто потрапляють у нещасні випадки, яких не сталося б зі звичайним автокріслом. Під час різкого гальмування дитина пірнає під ремені безпеки, вислизаючи. Це пошкоджує внутрішні органи та призводить до травм, яким можна запобігти, використовуючи автокрісло в категорії 15-36 кг.

Наш Центр безпеки вже чув чимало історій, коли мама, їдучи купувати хліб в магазині за кілометр, потрапляла в аварію, а дитина без автокрісла чи на підставці не пережила цієї трагедії. Діти на підставках позбавлені бічного захисту, захисту голови, ремені не пристосовані до будови тіла (недостатньо розвинений таз, занадто низький зріст), через що вони врізаються в живіт і шию. У разі аварії їхні шанси практично нульові. А зараз 2023 рік і рішення у вас під рукою! Отже, як виглядає це знамените занурення? Відповідь у відео нижче:

Не кожне, навіть найдорожче автокрісло підійде вашій дитині!

Запишіться на підбір у Варшаві (22 203 53 18), у Кракові (12 378 39 46), у Вроцлаві (71 715 61 32) або Хожуві (32 750 03 41).
Купуйте правильно!