Часто мама сідає поруч з автокріслом на задньому дивані, щоб не втрачати зорового контакту з дитиною

Зоровий контакт з дитиною в автокріслі?

Багато батьків вважають, що зоровий контакт з дитиною під час водіння дуже важливий. Батьки хвилюються, що, встановивши крісло на задньому сидінні, вони не зможуть контролювати те, що робить їхня дитина. Чи справді це так необхідно?

Вирішити проблему можна за допомогою спеціальних дзеркал, які кріпляться на підголівниках задніх сидінь і / або додаткових передніх дзеркал. Завдяки ним батьки можуть сидіти попереду, не втрачаючи зорового контакту з дитиною.

Дзеркало кріпиться на задньому сидінні автомобіля. Завдяки регулюванню ви можете обертати його на 360 градусів!

Чи безпечні дзеркала?

Якщо дзеркалами користується водій, який керує автомобілем, це, безумовно, може мати вплив на безпеку автомобіля на дорозі. Такі дзеркала доступні на ринку і їх можна використовувати, але не рекомендується. Дзеркала – хороший гаджет, який не загрожує безпеці автомобіля, що їде по дорозі, тільки якщо ними користується пасажир, наприклад, мама, яка сидить на передньому сидінні.
І поліцейські, і фахівці з профілактики ДТП, і експерти avtokrisla.info вважають, що головне завдання водія в автомобілі – зосередитися на безпечному керуванні транспортним засобом. Важливо стежити за дорожньою ситуацією, дорожніми знаками, підтримувати зоровий контакт з іншими водіями та перехожими.

Що Павел Курпєвський – біомеханік зіткнень думає про дзеркала задньго виду?

„Я не вважаю за потрібне мати 100% 24-годинний зоровий контакт зі своєю дитиною, наприклад, під час гри, тож чому я маю турбуватися про відсутність такого контакту під час водіння? Мої діти не мають зорового контакту зі мною під час водіння. Вони не плачуть через це і почуваються добре.” – Павел Курпєвський, експерт сайту fotelik.info.

Купити дзеркала можна в нашому інтернет-магазині – fotelik.info